2021 dekreu Bregje

Dekreu nest Bregje 2021

Jilles x Bregje

Jilles x Bregje combinatie aankondiging

Jilles

Tjibbe (NHSB 2944788)

Vader

Bram Beike Fan de Boskstêde (NHSB 2792144)

Moeder

Famke Dieuwke Fan it Driuwende Hûs (NHSB 2684989)

Dekking 2021 Bregje

Eindelijk op 1 januari konden we vaststellen dat Bregje weer een beetje aan het bloeden was. En dit was het dan ook de afgelopen tijd… een béétje. Niet zo overtuigend bloeden als Majka normaal doet. Ook het gedrag van de dames onderling bleef een beetje anders.

Uiteindelijk voor 12 januari 2021 een afspraak gemaakt bij Dierenarts Bob in Baarn voor de 1e progesterontest. Nou dat viel even tegen. Bregje houdt dan wel helemaal niet van autorijden, maar een dierenarts bezoek gaat doorgaans niet zo moeizaam. Bregje had er echt geen zin in. Na een aardige worstelpartij is het uiteindelijk gelukt bloed af te nemen. Maar, bleek achteraf… niet genoeg. Dus de volgende dag, 13 januari 2021, terug en dan maar met mams Majka erbij…. Al met al deed ze het een stuk beter en was al snel een buisje bloed vol. Na een kort half uurtje kwam de uitslag. 40 nmol/l. Dat betekent dezelfde dag nog dekken!

En zo geschiedde. Marc ging direct onderweg naar hoog in Friesland. Op naar Tjibbe (Jilles). Daar aangekomen had Bregje echt zoiets van wat maken jullie me nou. En was niet meteen gecharmeerd van haar verloofde. Na even bekomen besloot ze dat hij er toch wel aardig mee door kon. Onze Breg, wat een eigenwijze dame toch. Alles waar je altijd over hoort bij een Stabij.

Knappe Bregje en Tjibbe deden hun ding en hadden en koppeling van ongeveer een kwartier. Top! 

Stamboom pups

Scroll naar top