Dracht Bregje dag 54

Zo gaat de tijd natuurlijk helemaal hard, omdat ik de dag van de dekking niet als dag 1 rekende klopte mijn telling de hele tijd dus niet. Nu hebben we zomaar een dagje winst. Dag 54 zijn we inmiddels beland, in theorie kunnen de pups over 4 dagen geboren worden.

Voor Bregje zou dat niet zo verkeerd zijn, want zij vindt zichzelf best wel zielig. Tempo mega slow-motion en enorm kreunen als ze je haar aait. “Oooh, ik ben zo zielig” Arm ding! Ook de bank op komen wil niet altijd zo goed lukken.

De haren op haar buik laten los, hele plukjes haar kun je er zo vanaf trekken. Haar ooit zo schattige kleine tepeltjes zijn formaat puppy-bekje gegroeid. De pups zijn al goed te voel in haar buik. Majka wilde graag languit liggen en dus kon ik daar een mooi filmpje van maken. Bregje ligt wat minder uitgestrekt dus ga ik haar ook niet forceren. Het voelt in ieder geval weer magisch die ronddraaiende pupjes!

Ook haar normale eten wil ze niet meer eten, een houdbare worst gaat er nog wel in. En koekjes etc natuurlijk ook heel graag…

De werpkist hebben we eergisteren opgezet. Gisteren de camera opgehangen en de Youtube connectie getest. Het is helemaal klaar ervoor. Helemaal bovenin de pagina zie je een linkje naar ons YouTube kanaal. Daar zal dagelijks gestreamt worden en ook de bevalling zal er op te zien zijn.

1 reactie op “Dracht Bregje dag 54”

  1. Pieter & Loes

    Ziet er goed en professioneel uit allemaal. Jullie zijn er klaar voor en Bregje is er wel klaar mee, begrijpen we. Kan lastig zijn, zo’n dikke buik. Rustig aan doen en je lekker laten verwennen, dame! Knuffel van ons 👨‍👩‍👧👊🏻

Reageer...

Scroll naar top
%d bloggers liken dit: