Dracht Novi Dag 37

Het is dag 37 van de dracht van Novi. Er is nog niet heel veel spannends gaande, maar toch even een kleine update over het 1 en ander.

Voor het komende nest van Novi is onze wachtlijst vol. Helaas kunnen we dus niemand meer op de lijst zetten. We verwijzen graag naar de officiële wachtlijst van de NVSW

Novi gaat erg goed. Haar buikje begint al wat te zwellen. Een weging hebben we nog niet gedaan, maar dat zal over enkele dagen wel gebeuren. We wegen altijd zelf op de weegschaal, dat wordt op een gegeven moment een hele klus 😉

Ik kon het niet laten om nog een nieuw vetbed te kopen. Hoewel ik geen fan ben van het wassen van deze enorme lappen (100x150cm), het is voor de pups toch het allerfijnste. Ik heb een heerlijk fout luipaard printje uitgekozen die nog wel een beetje licht is. Speciaal over nagedacht hoe dat in het beeld komt op de webcam. Want ook deze keer zal er weer via Youtube (icoontje bovenin website) gestreamt worden tijdens de bevalling en daarna natuurlijk de dagelijkse live beelden. Ook met oog hierop heb ik speciaal smart lampen gekocht voor verschillende standen verlichting bij de werpkist. Ja, je moet wel een beetje gek zijn 😉

Voor de pups heb ik al een lekker bedje met zonnescherm voor buiten gekocht. Na een heerlijk potje spelen vallen ze 1 voor 1 om en doen graag een dutje buiten. Ik vind het gauw te warm voor ze in de zon, dus dit bedje met zonnescherm lijkt me ideaal. 

Dit was het even voor nu, ik ga mijzelf op de bank ploffen. Binnen 1,5 seconde volgt Novi die nu al ongeduldig vanaf de bankrand toe zit te kijken waar ik blijf 😉 Tot gauw weer!

Bolle kale buikje

Novi buikje
Novi buikje 2

Nieuwe aanwinsten

Reageer...

Scroll naar top