Majka loops!

Bloed!! Het verschil tussen een fokker (die voorbereid op een nestje) en een ‘normaal’ (tja… je moet als fokker ook een beetje gek zijn ;)) baasje. Als fokker doe je een klein dansje in de kamer als je die gewenste vlekjes op je vloer ontdekt. Want wat er ook gaat gebeuren in de toekomst, er gaat daadwerkelijk iets gebeuren.

Majka is dus loops. Yes! Zaterdag konden we lichte vlekjes op de vloer ontdekken, maar zondag is het duidelijk doorgezet. Nog geen druppels, maar wel flinke vegen (lekker verhaal, ik zei toch dat we een beetje gek moeten zijn ;)).

Ik verwacht dat we over een dag of 10 gaan beginnen met testen. Majka heeft eerder rond de 14-15 dagen een eisprong gehad. Een daadwerkelijke dekking zal dan ook niet veel vroeger zijn dan over 2 weken. Je weet het echter nooit natuurlijk! 

Over verdere ontwikkelingen later meer bericht! 

2 reacties op “Majka loops!”

  1. Paula D'Santos

    Beste Marjolijn,
    ik lees je berichtjes met veel plezier. Hier in Engeland krijg je niets te horen totdat er een pup aan je is toegewezen. Je enthousiasme werkt aanstekelijk en ik hoop dat alles goed gaat met Majke. Spannende tijden!

  2. Spannend weer, wij leven mee en duimen voor goede dekking en mooi nestje kleinkinderen 😘

Reageer...

Scroll naar top
%d bloggers liken dit: