Update Bregje december ’20

Zo ruim 2 maanden geleden leek Bregje (al) loops te worden. Na een aantal dagen was ik er van overtuigd dat het zou doorzetten. Natuurlijk net toen ik de baasjes van Tjibbe had gewaarschuwd werd het opeens weer rustig. Het (lichte) vloeien stopte en geen van de andere dames had aangegeven dat er iets gaande was. Met dames onderling merk je al gauw dat de hormonen alle kanten op vliegen. Ook buiten is er geen reu geweest die meer interesse in Bregje toonde.

Al met al zijn we nu dus zeker 2 maanden verder en is Bregje nog niet (verder) loops geworden. Dus nu is de vraag, was de vorige keer de loopsheid (zonder eisprong)? Gaat de loopsheid nog verder of is het gewoon wachten op de volgende keer? Omdat dit dan in onze zomervakantie zal vallen zullen we in dat geval geen dekking laten doen. Het is dus hopen dat ze in ieder geval voor maart 2021 loops wordt anders gaat het nest op de lange baan…helaas! Op dit moment valt er niks anders te doen dan gewoon af te wachten.

1 reactie op “Update Bregje december ’20”

  1. Pieter en Loes

    Hoi Marjolijn, dank voor de update. Het is de natuur en vervolgens zijn het de honden zelf die het ‘werk’ moeten doen. Wij kunnen inderdaad (enkel) geduldig afwachten. Dat doen we! Fijne Kerst, Pieter en Loes

Reageer...

Scroll naar top
%d bloggers liken dit: