Wachtlijst volgende nest (Bregje)- update gesloten

Sinds gisteravond weten we wie alle toekomstige eigenaren van de pups van Majka zijn. Natuurlijk hadden we iedereen willen helpen, maar kunnen we maar beperkt toewijzen.

Ik heb mensen die interesse hebben getoond in het nest van Majka, maar de wachtlijst al vol van was, gevraagd nogmaals een berichtje te sturen om hun interesse aan te geven in het volgende nest, het 1e nest van Bregje.

Omdat we helaas ervaring hebben met mensen met grote interesse, maar uiteindelijk niets meer laten horen als ze eenmaal een pup hebben mogen verwelkomen, heb ik hierbij een belangrijk punt voor het officieel maken van de plek op de wachtlijst…

Namelijk: zodra er nieuws is over de komende loopsheid van Bregje verzoek ik iedereen die op de lijst is gezet nogmaals te mailen. Zo weet ik zeker dat er daadwerkelijk nog interesse is en heb ik meer oog op het aantal wachtenden.

Omdat er nu grote vraag is en weinig aanbod verwacht ik dat er meer mensen dan te verwachtte pups op de lijst gezet zullen worden. Ik zal iedereen een plekje geven, maar kan dus niemand iets beloven. Gedurende de tijd vordert zullen naar verwachting mensen afvallen die hopelijk al een Stabij pup hebben mogen verwelkomen.

Let wel! De pups in de goedgekeurde combinatie van Bregje x Tjibbe zullen alleen bruin/wit zijn! We geven er de voorkeur aan dat mensen op onze wachtlijst ook ingeschreven staan voor een pup en lid zijn van de NVSW. Niet alleen vergroot je daarmee je eigen kansen, ook ondersteun je het prachtige ras de Stabijhoun! <3

Wil je op onze wachtlijst? Stuur een mail met info over jullie, ervaring met honden, woonomgeving etc.

Groeten Marjolijn

Reageer...

Scroll naar top