Update Corona & wachtlijst

Bij de vorige update deelde ik nog mee dat de stabij (en wetter) rasvereniging NVSW bericht stuurde over eventuele te verwachten problemen in deze periode omtrent het fokken. Een van de bezwaren die niet gegrond blijkt te zijn is de angst om de pups niet kwijt te kunnen. De afgelopen weken hebben we enorm veel extra mails gekregen over de pups en de wachtlijst. 

Wij hebben besloten dat we ondanks de huidige situatie toch het nest van Majka zullen doorzetten. In ons huis vol kinderen en andere dieren is altijd bedrijvigheid en er zijn voldoende mogelijkheden over om de pups in de basis te socialiseren. Voor de nieuwe eigenaren zullen we aanvullende tips verzamelen om de pup ook in tijden van Corona op te voeden als gezellige, sociale honden.

Op dit moment is onze wachtlijst voor het komende nest van Majka gesloten. Graag verwijzen we iedereen naar de wachtlijst van de NVSW. Sowieso een aanrader om lid te worden, je ontvangt 6x per jaar het mooie clubblad. Als je je laat plaatsen op de wachtlijst krijg je bovendien een leuk boek over het opvoeden van een Stabij pup.

Voor ieder die pas volgend jaar een pup hoopt op te voeden; voor Bregje hebben wij een dekaanvraag ingediend en hopen we eind dit jaar op pups. Zie de volgend nestje/ wachtlijst pagina

We hopen binnen enkele weken te horen of de nieuwe combinatie voor het 3e nest van Majka is goedgekeurd. Voor Bregje zal dit nog wel wat weken langer duren. Zodra we hier meer over weten, laten we het hier natuurlijk weten!

Groetjes, Marjolijn

Reageer...

Scroll naar top