Wachtlijst Bregje update

Nee, weer geen nieuws over de dekaanvraag. Wat duurt dat wachten lang! Ook is er nog een relatieve rust hier. Majka is wel flink aan het verharen geweest, wat een teken kan zijn van een aankomende loopsheid.

Ik heb vandaag de wachtlijst voor het nest van Bregje tijdelijk gesloten. Er waren zoveel aanvragen dat het niet realistisch meer is om iedereen op de lijst te zetten. Het is natuurlijk ook zo dat enkele mensen zullen mee schuiven als er onverhoopt bij Majka niet (voldoende) pups geboren worden. De wachtlijst sluit ik daarom sowieso tot na de pups van Majka (hopelijk) geboren zijn (zeker een maand of 3 vanaf nu). Dan kan ik meer zeggen over de kansen en bovendien is het nest van Bregje dan niet meer zo ver in de toekomst. 

Ik wil iedereen sowieso aanraden om bij de NVSW aan te melden voor een pup. Ook bij het plaatsen op onze eigen wachtlijst geven we hier de voorkeur aan.

Ik zal een bericht plaatsen wanneer de wachtlijst weer open gaat. Abonneer hier rechts (of onder, bij mobiel) om direct bericht te krijgen van nieuwe updates. Je kunt natuurlijk ook de Facebook pagina volgen. Ook hierop verschijnt het nieuws.

Heb je vragen over de toekomstige nesten (of anders) dan kan je uiteraard wel altijd nog contact opnemen!

Groetjes, Marjolijn

Reageer...

Scroll naar top